BejelentésGergő és az álomfogók, Gergő és a bűbájketrec, Gergő és a táltosviadal, Gergő és az álomvámpírok1-2
Aki nézi fél-révülő! :-)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Szereted?

Ez tényleg az első részt legalább olvasóknak szól! Kit szeretsz a Gergő és az álomfogókból? Aki szeretne ezen a szereplősdin részt venni de nem olvasta a könyvet jobb, ha olvassa! A szereplősdiről megtudhatsz ha nézed annak az oldalát!

2. Kvíz eredmény

Tegnap érkeztek még utolsó kvíz levelek. Nos Samu te második lettél. Nyereményed is meg van. 1. helyezett Vajákoló Aranka. Mindenkinek gratulálok és már elküldtem a nyereményeket az előbb. Sziasztok! Jön a 3. Kvíz.

Boldog új évet!

BÚÉK! Kedves olvasó! Öröm, hogy 2 éve is olvastatok engem. Ez tök jó!!!! Köszi, hogy olvasol!!!!!!

Kvíz eredmény

Köszi, hogy olvassátok a könyvet! És most kihirdetem kik nyertek: 1. ZsZs akinek gratulálok az eredményéért, 2. Ránc néne, aki ne szomorkodjon, hanem örüljön! Boldog karácsonyt és új esztendőt nekik és a többieknek!

Most vedd meg!

Aki nem olvasta a könyvet most vegye meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hisz karácsony van!!!! Úgyhogy vegyétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez szép ajándék lenne. Remélem megveszitek!!!!!!!!!!!!! UI.: Nem akarlak manipulálni, de az a könyv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TUTI JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))

Vajon mi van?

Miután B. Gy. megírta a Monyákos utolsó kötetét kérdezhetnénk valamit: Vajon mi van? Folytatódnak a révülő kalandok a Rontásűzőkben, vagy csak egy egy kötetes könyv. Légy'szí írd meg ha tudsz erről valamit!!!!!!!! :-!!!! Ancsa

Karácsony van!

Tökéletes! Mindenkinek sok-sok jót és szép karácsonyt kívánok!!!!! :-) UI.: Ja, és még valami! Azért látogassatok és ha lehet olvassatok (a tudatlanok kedvéért: a Gergő könyveket olvassátok!)

Teszt

Aki akarja elküldheti a gergoesazalomfogok@citrommail.hu-ra kihez hasonlít.

Végre befejezték Monyákos Tubát

A Monyákos Tuba sorozat harmadik kötettel véget ért. 2008 óta vágynak erre az olvasók. Most itt van! A napokban jelent meg a Lírában Budapesten, Sopronban (ott csak egy Líra van:-() és egyéb helyen. Aki szereti Tuba kalandjait vegye meg! Cím: Monyákos Tuba és a Tűzhangya sámán Hányadik kötet: 3. Befejező: igen.

Rontásűzők???

B. Gyula írt egy másik álomfogó regényt. Rontásűzők. Ezt is a figyelmetekbe ajánlom, bár eléggé rejtélyes. Reméljük a folytatásban sok magyarázatot kapunk.

tovább >>

Kedves olvasó! Nem ostobaságot írt össze Böszörményi Gyula. Őseink régi regéi, mondái alapján írta ezt. Ajánlom mindenkinek ezt figyelmébe! Nem szabadna ezt a csodás regényt elfeledni! Ezért készültünk és segítünk, hogy ne menjenek a magyarok regéi és mondái a süllyesztőbe!


H. H. révülő nevén Füves AncsaKépgaléria


Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!